Przepis i sposób przygotowania na: SCHABOWY Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI
Schab pokroić w grubsze plastry, naciąć kieszonki, nałożyć w nie farszu.
Usmażyć na oleju. Można, jak wolimy, obtoczyć w panierce. SMACZNEGO !!!
schab | 1 kg. |
kapusta kiszona | 25 dag. |
pieczarki | 25 dag. |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | - do smaku |
sól | - do smaku |
cebula | 1 sztuka |
tłuszcz do smażenia | - - |
tymianek | - do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | - do smaku |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | - do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: