Sposób przygotowania

Mikserem ubić schłodzoną śmietanę kremówkę. W trakcie ubijania dodać alkohol i miód płynny (najlepiej delikatny lipowy lub wielokwiatowy). Pół paczki herbatników ułożyć na folii spożywczej, przykryć folią i za pomocą wałka dokładnie rozkruszyć. Dodać do ubitej śmietany, dokładnie wymieszać. Do szklanej salaterki włożyć trochę winogron, następnie część ubitej śmietanki, na nią osączone z zalewy i pokrojone w kostkę brzoskwinie i resztę śmietanki. Wierzch udekorować owocami i herbatnikami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !