Sposób przygotowania

Płatki i herbatniki mielimy, odkładamy 2 łyżki.
Masło ucieramy z kakao i cukrem na krem, dodajemy zmielone płatki i wiórki kokosowe. Mieszamy wszystko razem i na koniec dodajemy rum. Formujemy malutkie kuleczki w środek wkładając draża (mogą tez być wiśnie w spirytusie) obtaczamy kuleczki w zostawionych płatkach i innych posypkach. Zostawiamy w lodówce na minimum 2 godz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    super sprawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    fajnie takie zaserwować
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ja zawsze z tych składników robiłam ciasteczka, ale czekoladki to też bardzo fajny pomysł:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    lubię takie słodkości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !