Sposób przygotowania

mięso (szynkę) pokroić w kostkę. Przygotować marynatę tj. 1 łyżeczkę wegety,2 łyżeczki majeranku, 1 łyżeczka czosnku, 1/2 łyżeczki chilli - wszystko wymieszać i wyrobić z mięsem - zostawić na noc. Na drugi dzień nabijać na patyki na zmianę szynka, cebula, boczek , szynka, cebula, boczek ... tak przygotowane smażyć na tzw. karmelu, dodając troszkę margaryny i podlewając od czasu do czasu. Smażyć około 1/2 godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jedzonko....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    ale ładniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    pysznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    kapitalne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !