Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska w rosole

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5 szt
wywar drobiowo-wołowy 3 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska w rosole

Wypłukaną i osuszoną kapustę pokroić w paski o szerokości około 2 cm.Wrzucić do wywaru,doprowadzić do wrzenia i gotować na małym ogniu około 35 minut,do momentu,aż kapusta będzie miękka.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona45 23.07.2011 15:44
fajne
pigila
pigila 27.05.2011 17:06
tez tak uwazam
berys18 27.05.2011 09:17
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak