Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 1 szklance gorącej przegotowanej wody i odstawić do lekkiego stężenia w chłodne miejsce. Schłodzone mleko ubić z cukrem waniliowym, bitą śmietaną w proszku i połączyć z gęstniejącą galaretką.
Na paterze położyć blat biszkoptowy o śr. 26 cm założyć obręcz i wlać na biszkopt pianko-galaretkę i posypać płatkami czekoladowymi. Włożyć do lodówki aby stężało.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smaczne i efektowne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    przepysznie wygląda
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    szybkie ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !