Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta twarogowo-śledziowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 30 dkg
olej sojowy 2 łyżki
natka pietruszki 1 łyżka
cebula 1 szt
śledzie 2 (solone)

Przepis i sposób przygotowania na: pasta twarogowo-śledziowa

Śledzie oczyszczamy moczymy i filetujemy,następnie je drobno siekamy dodajemy twaróg olej i bardzo dokładnie ucieramy.Do gładkiej masy dodajemy posiekaną cebulę i natkę pietruszki i starannie mieszamy.Taka pasta smakuje z ciemnym razowym chlebem i plastrem pomidora.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak