Sposób przygotowania

Zagotować 2l wody,wrzucić obrane i drobno pokrojone ziemniaki,podsmazyć włoszczyznę i poszatkowaną kapustę/ok5min/,dodać do gotujących się ziemniaków,doprawić do smaku,wrzucić koncentrat,zabielić zupę śmietaną,podsmażyć pokrojone parówki i wrzucić do zupy.
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Kapusta pekińska w zupie to może być smaczne, u mnie zwykle jest z niej surówka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    gratuluję pomysłu, fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    napewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zgadzam się z anemon
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    popieram- super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    zupę muszę wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    oj ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    własnie ostatnio zrobiłam zupkę z kapusty pekińskiej i w sumie jest całkiem całkiem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Musi być smaczna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie jadłam z pekinką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    kapuśniaki często gotuję, bo wszyscy bardzo lubimy ale z pekińskiej jeszcze nie próbowałam.... przepis kuszący więc wkrótce wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bigosik jest z niej pyszny to i zupka również musi być
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    nie jadłam ani nie robiłam nigdy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    nie jadłam ani nie robiłam nigdy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !