Sposób przygotowania

Mięso pokroić na cienkie paski. Na patelni podsmażyć posiekaną wcześniej cebulę, dodać mięso i razem podsmażyć. Paprykę pokroić w kostkę, dodać do mięsa. Wszystko podlać bulionem i dusić. Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz oregano.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszne to mięsko:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    to dla smakoszy pikantnych potraw :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piszę się na takie mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też poproszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    no i obiadek gotowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne danie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię pikantnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !