Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wieprzowina na ostro

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 0,5 kg
cebula 1 szt
papryka 1 szt
bulion 1 szk
olej do smażenia
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina na ostro

Mięso pokroić na cienkie paski. Na patelni podsmażyć posiekaną wcześniej cebulę, dodać mięso i razem podsmażyć. Paprykę pokroić w kostkę, dodać do mięsa. Wszystko podlać bulionem i dusić. Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz oregano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 26.10.2013 09:13
lubię pikantnie
Ela15 04.07.2013 20:49
fajne danie
olkaaa 13.05.2013 07:28
chętnie spróbuję
barbara11561 16.09.2012 18:43
no i obiadek gotowy
alaaa 11.05.2012 15:50
ja też poproszę
kuklik 03.12.2011 21:00
piszę się na takie mięsko
Magdalena80 10.10.2011 21:07
to dla smakoszy pikantnych potraw :)
Izabela28 26.05.2011 20:34
pyszne to mięsko:)
Ania67 14.05.2011 08:00
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak