Sposób przygotowania

Z kapusty najpierw wykroić głąb.Za nużyć ją w gorącej wodzie,aż liście będą miękkie.Na smalcu zarumienić posiekaną cebulę i dodać do mięsa mielonego.Dodać ryż i wszystko doprawić.Wymieszać.Farsz zawijać w liście kapusty.Gołąbki ciasno poukładać w garnku i dusić do miękkości w lekko osolonej wodzie.Podawać z sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    chętnie bym takie zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubimy gołąbki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudeńko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszniutkie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wyglądaja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    wow pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ale narobiłaś mi smaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    uwielbiam takie mmm :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !