Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa kalafiorowa według Agi

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior
rosołek wołowy
marchewka 2 sztuki
ziemniaki 4 sztuki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa kalafiorowa według Agi

Korpus opłukujemy i wstawiamy aby nam się gotował.Kalafiora dzielimy na różyczki i opłukujemy.Marchewkę obieramy i kroimy w kostkę.Tak samo ziemniaki.Z wywaru zbieramy burzyny,dodajemy rosołek i marchewkę.Po około 15 minutach dodajemy ziemniaki i za 5 minutek kalafior.Gotujemy do miękkości warzyw.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota37 02.07.2012 13:26
apetyczna
Dorian 30.09.2011 11:36
b. lubie zupki
Ania67 25.09.2011 08:55
uwielbiam
Justyna Jussstiii 18.05.2011 08:15
super
joanna77 14.05.2011 21:11
pyszna zupka
Kuchareczekjeden 14.05.2011 20:32
bardzo lubię taką zupkę
Krystyna32 13.05.2011 09:39
pyszna zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak