Sposób przygotowania

Sznycle nacieramy solą, pieprzem i przyprawami - odstawiamy w chłodne miejsce na godzinkę.
Na patelni topimy masło- wrzucamy na nie sznycle i pokrojone warzywa- podlewamy delikatnie wodą- przykrywamy.
Gdy woda odparuje posypujemy znów przyprawami- podlewamy wodą.
Czynności te powtarzamy póki mięso nie będzie miękkie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszne mięsko
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    i jak zwykle na twoim zdjęciu wygląda tak,że robię się głodna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Wygląda bardzo zachęcająco
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    o jejku,pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetycznie wygląda, świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetycznie wygląda, świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !