Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szprotki w oliwie 1 puszka
biały ser 20 dag
natka pietruszki 1/2 pęczek
cebula 1
sól
pieprz
Papryka słodka mielona Prymat
Zioła prowansalskie suszone Prymat
jogurt naturalny 4 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna

Ser zemleć w maszynce do mięsa.
Szprotki rozgnieść widelcem.
Cebulę pokroić w drobną kostkę.
Wszystkie te składniki razem połączyć.Dodać jogurt. Doprawić do smaku solą, pieprzem, papryką i ziołami. Dokładnie wymieszać.

Smacznego:-)))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 13.09.2011 21:48
smaczna ta pasta;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak