Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna
Szprotki rozgnieść widelcem.
Cebulę pokroić w drobną kostkę.
Wszystkie te składniki razem połączyć.Dodać jogurt. Doprawić do smaku solą, pieprzem, papryką i ziołami. Dokładnie wymieszać.
Smacznego:-)))
szprotki w oliwie | 1 puszka |
biały ser | 20 dag |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
cebula | 1 |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
jogurt naturalny | 4 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: