Sposób przygotowania

Polędwiczkę umyć i pokroić w grubsze plastry , natrzeć solą , pieprzem , czosnkiem w proszku i smażyć z każdej strony na patelni , następnie wyjmujemy samo mięso z patelni położyć na talerzu i przykryć folią aluminiową, a do tej samej patelni dodać masło, cebulkę , grzyby umyte i pokrojone i to dusimy 4 minuty mieszając, dodajmy jeszcze czosnek roztarty oraz mąkę . Zamieszać . Jeszcze tylko bulion . Cały czas mieszamy . Na koniec doprawiamy jeszcze raz solą , pieprzem. Wkładamy z powrotem mięsko i gotujemy całość.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Świetny przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !