Sposób przygotowania

Filety z łososia skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą, pieprzem oraz estragonem. Następnie filety z łososia ułożyć na folii aluminiowej i piec w piekarniku aż zmięknie.
Warzywa posiekane sparzyć we wrzącej wodzie 5minut. Podawać warzywa razem z łososiem a wszystko polewać roztopionym maslem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !