Sposób przygotowania

Filety ryb oczyścić, opłukać i podzielić na porcje. Następnie rybkę oprószyć solą i pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny, odstawić do lodówki na ok. godzinkę. Cebulę oraz pieczarki posiekać. Na rozgrzanym oleju podsmażyć rybę z obu stron.
Na drugiej patelni na maśle zeszklić cebulę a następnie dodać pieczarki i smażyć jeszcze kilka minut. Na koniec wszystko doprawić solą i pieprzem.
Podawać rybę polaną pieczarkami i z dodatkiem cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    zjadłabym dziś taką rybkę
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !