Sposób przygotowania

Połączyć wszystkie składniki . Wsadzić udka to woreczków foliowych wraz z tą marynatą i trzymamy w w lodówce przez 2 godziny . Następnie wlewamy oliwę na patelnię i kładziemy udka wyjęte z foli na rozgrzany olej i smażymy na złoty kolor długo wraz z tym sosikiem który cały czas powinien nam powstawać . Podajemy dowolnie .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super wygląda i musi być bardzo smaczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczne udka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zawsze pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie udka pieczone
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !