Sposób przygotowania

Cebule kroimy w kosteczkę. Z pieczarek odcinamy nóżki przy kapeluszu i siekamy. Na patelni roztapiamy masło i podduszamy pokrojone w drobną kostkę cebule, posiekane nóżki pieczarek i zmiażdżony czosnek. Dodajemy tartą bułkę, doprawiamy solą, pieprzem i studzimy. Napełniamy farszem kapelusze pieczarek i układamy je na blasze, w rozgrzanym do 140°C piekarniku. Pieczemy około 20 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne danie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ekstra pieczarki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !