Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowane papryki z fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryki kolorowe 4 szt
feta 400 g
czosnek 4 ząbki
natka pietruszki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane papryki z fetą

Z papryk ścinamy czapeczki i oczyszczamy środki, lekko posypujemy pieprzem i solą. Czosnek mieżdżymy i mieszamy z fetą, pokrojonymi w drobną kostkę czapeczkami papryk, natką, bułką tartą i oregano . Układamy na grillu i pieczemy przez ok 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 29.11.2011 18:47
takze uwazam ze smaczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak