Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grilowane nadziewane pomidory

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 6 szt
ser feta 200 g
czosnek 3 ząbki
natka pieptuszki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Grilowane nadziewane pomidory

Z pomidorów ścinamy czapeczki i wydrążamy środki, posypujemy pieprzem. Czosnek mieżdżymy i mieszamy z fetą, pokrojonymi w drobną kostkę czapeczkami pomidorów, bułką tartą, natką i oregano . Układamy na grillu i pieczemy przez ok 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 26.03.2013 12:12
paprykę tak robię ale z pomidorkami... koniecznie muszę spróbować :)
Ada-Gaba 29.12.2012 09:15
coś pysznego
ankaryba 29.05.2012 12:11
pychotka :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak