Sposób przygotowania

Do wody dodajemy skrzydełko pokrojoną marchew i pietruszkę .Gotujemy doprawiając 1 łyżeczką kucharka . Potem dodajemy rozrobiony w w1/2 szkl barszcz i wlewamy do garnka mieszamy . Dodajemy makron i podsmażoną na masełku pokrojona kiełbasę . Gotujemy jeszcze kilka chwil .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    pomysłowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Barszczyk jak najbardziej. Najlepiej ze świeżym pieczywkiem i małą ilością jajka:).

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !