Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę,papryke chili w plasterki,papryke zieloną w kostkę,
Rozgrzać oliwę na patelni o grubym dnie. Dodać cebulę, czosnek, papryczki chili, paprykę i chili w proszku, podgrzewać 12 minut na średnim ogniu, dopóki cebula i papryki nie zmiękną. Dodać ocet i pomidory; gotować 15 minut, bez przykrycia. Dołożyć krewetki i kapustę, gotować 5 minut. Podawać z makaronem ryżowym, pokropionym odrobina octu ryżowego.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    zapowiada się smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !