Sposób przygotowania

Ozorki zalać woda, dodać sól, pieprz i listek laurowy. Gotować godzinę. W połowie gotowania zdjąc skórę, dodac włoszczyznę i cebulę. Ugotowne ozrki wyjąc i przycisnć deseczką. Do wywaru dodać sok z cytryny, sól i cukier. W ciepłym wywarze rozpuścic żelatynę. Ozorki pokroić, rozłożyć do foremek, obłożyć kukurydzą, plastrami marchwi i ugotowanymi na wywarze brokułem. Zalać galaretą. Wstawić na 2 godziny do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesujące..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !