Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ciasto amoniakowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 1,2 kg
margaryna 1 szt
cukier 0,75 szkl
śmeitana
amoniak 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: ciasto amoniakowe

wszystko razem wyrobić dodając śmietany wg uznania. Ciasto podzielić na 3 częsci i upiec na złoty kolor. Przełożyć powidłem jabłkowym i polać polewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 30.05.2013 10:10
ekstra takiego nie jadłam
[email protected] 27.01.2012 02:28
fajjne
rosik93 11.05.2011 23:27
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak