Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić.
Jajka zmiksować ze wszystkimi przyprawami i wymieszać z pieczarkami.
Z masy jajecznej wyjmować pojedynczo pieczarki, panierować w bułce tartej i smażyć w głębokim tłuszczu około 5-7 minut.
Jeżeli oleju mamy za mało, pieczarki w połowie smażenia należy obrócić.
Podawać z pieczywem i ketchupem lub jako dodatek do smażonych mięs.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    lubię takie pieczarki
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    mi też bardzo by smakowały
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    moja rodzinka je uwielbia.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    moja rodzinka je uwielbia.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !