Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka drobiowa z cebulką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 50 dkg
cebula 2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka drobiowa z cebulką

Wątróbkę pokroić na mniejsze kawałki, cebulę w piórka. Na patelni rozgrzać tłuszcz, podsmażyć wątróbkę z cebulką, oprószyć solą i pieprzem. Podlać wodą, dusić pod przykryciem kilkanaście minut. Na koniec ewentualnie doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 31.12.2013 11:33
uwielbiam taką wątróbkę
caralajna 17.05.2013 07:45
bardzo mi smakuje taka
ankaryba 02.05.2013 08:18
smaczna :-)
IlonaAlbertos 16.03.2013 17:44
Apetycznie wygląda.
Zosia1 08.03.2013 23:34
wątróbkę bardzo lubię,wyłącznie drobiową
mela25 17.07.2012 07:26
pyszna wątróbka
Anna152 27.05.2012 20:54
super
mela251
mela251 06.03.2012 07:31
dobra
Iwusia 28.12.2011 21:22
mniam - smaczna jest
Misiabe 12.09.2011 15:51
to jest coś co tygryski lubią najbardziej :P
berys18 31.05.2011 10:11
smakowita wątróbka
Motorek 21.05.2011 19:57
uwielbiam wątróbkę
Seba 16.05.2011 20:49
smaczna
Seba 16.05.2011 20:49
smaczna
mirosława4 15.05.2011 18:26
smaczna
IKrakowianka 14.05.2011 21:32
bardzo dobra jest taka wątróbka
Iwona51
Iwona51 12.05.2011 10:48
smaczna
traktorek 11.05.2011 17:46
tez tak robię ale sole nA TALERZU

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak