Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z rabarbaru

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar
cukier
kisiel

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z rabarbaru

rabarbar oczyścić pokroić na kawałki i umyć do garnka wlać ok.1 litra wody zimnej i zagotować włożyć rabarbar wsypać do smaku cukru zagęścić kisielem rozrobionym z odrobiną wody zagotować i odstawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 03.08.2011 12:58
mmm, takiej jeszcze nie jadłam
mirosława4 23.05.2011 20:32
tak robiła moja babcia
IZABELA29 23.05.2011 10:33
tak to ja nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak