Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki w cieście francuskim z piekarnika

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 5 sztuka
ciasto francuski 1 opakowanie
ser żółty 10 plasterków
ketchup 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: parówki w cieście francuskim z piekarnika

Owijamy parówki serem żółtym, polewamy ciasto francuskie ketchupem zawijamy w to parówki z serem, wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200st. na 20-30min. z termoobiegiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak