Sposób przygotowania

Ogórki myjemy obieramy ze skorki ścinamy oba czubki i wydrążamy.Środki drobno kroimy i mieszamy z rozdrobnionym tuńczykiem oraz pokrojoną w kostkę papryką,nadzienie doprawiamy sokiem z cytryny oliwą i solą.Takim nadzieniem nadziewamy ogórki ustawiamy je tak aby stały pionowo i na wierzchu każdego kładziemy kwadracik czerwonej papryki.Marchew ścieramy na tarce doprawiamy oliwą sokiem z cytryny solą i pieprzem i obkładamy ogórki dookoła.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo ciekawy jeszcze takich nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !