Sposób przygotowania

Bulion zagotować. Rozpuścić w nim żelatynę. Wystudzić. Wlać wino i doprawić solą i pieprzem. Wstawić na 10 minut do lodówki. Wnętrze formy (najlepiej aby była w kształcie kwaita) polać cienką warstwą galarety i wstawic na 5 minut do lodówki. Gdy galareta zastygnie, posrodku ułożyc kukurydzę, a wokół listki bazylii. Znów wstawić do lodówki. szparagi osączyc z zalewy, pokroić na kawałki, jajka - na ćwiartki. Plastrami łososia odłożyć dno i boki formy. Na wierzch ułożyć szparagi i jajka. Zalać reszta galarety i wstawić do lodówki na 8 godzin. Galarete przełożyć z formy na talerz

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jak dla mnie fantastyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !