Sposób przygotowania

natkę i czosnek posiekać,czosnek utrzeć z odrobiną soli,cytrynę obrać ze skórki tak aby nie było białej części i posiekać skórkę,oliwę wymieszać z posiekaną natką pietruszki,skórką cytrynową,czosnkiem,solą i pieprzem,wymieszać i natrzeć umytą i osuszoną rybę odstawić w chłodne miejsce na ok.godz.po czym osuszyć z nadmiaru merynaty i upiec na rozgrzanym grillu po ok.5min.z każdej strony,po usmażeniu rybę skropić sokiem z cytryny,podawać z surówkami i sałatą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    To jest pycha mniam mniam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !