Sposób przygotowania

Żółty serek kroimy na 10 kostek,każdą owijamy szynką.Pieczarki oprószamy kucharkiem.Paprykę oczyszczamy i dzielimy na 10 kawałków.Szpadki smarujemy oliwą i kolejno nadziewamy:ser,pieczarkę i paprykę.Pieczemy na rozgrzanym ruszcie około 10 minut.Do szaszłyków możemy podać sos np.majonezowy.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ulubione moje szaszłyczki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Bardzo smaczny szaszłyk:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    Świetna przekąska !!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    niezły szaszłyk
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    niezły szaszłyk
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    jak ja takie uwielbiam!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !