Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Diobelski krupniok

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kaszanka 2 szt
cebula 1 szt
cebula czerwona 2 szt
oliwa 1-2 łyżki
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
płatki chili 2 szczypty

Przepis i sposób przygotowania na: Diobelski krupniok

Cebulę drobno siekamy i wrzucamy na rozgrzaną oliwę.
Kaszankę obieramy ze skórki i dodajemy do cebulki- bardzo obficie przyprawiamy, mieszamy i podsmażamy kilka minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 20.11.2012 16:41
też lubię mocno doprawioną
Dorian 14.08.2012 09:01
super pikantnosci
Justa32 25.10.2011 08:37
mężowi by smakował!!!
rosik93 10.10.2011 18:51
mniam
Magdalena67 03.10.2011 22:15
Tak doprawionego jeszcze nie jadłam. Ale mnie kusi..
iza15 02.10.2011 19:30
super
AgaS10 26.09.2011 06:03
fajny pomysł na kaszankę:)
mala2021 06.09.2011 08:13
super
smakoszek 23.07.2011 12:24
świetna
Gosia32
Gosia32 07.07.2011 13:50
pomysłowe
Rybciia 27.06.2011 22:20
fajnie wygląda;)
Grazyna0211 13.06.2011 11:10
fajny
magical66 16.05.2011 23:24
ja bym tego diobelskiego krupnioka spróbowała :)
Krystyna32 12.05.2011 06:51
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak