Sposób przygotowania

Cebulę drobno siekamy i wrzucamy na rozgrzaną oliwę.
Kaszankę obieramy ze skórki i dodajemy do cebulki- bardzo obficie przyprawiamy, mieszamy i podsmażamy kilka minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    magical66

    ja bym tego diobelskiego krupnioka spróbowała :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajnie wygląda;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajny pomysł na kaszankę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Tak doprawionego jeszcze nie jadłam. Ale mnie kusi..
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mężowi by smakował!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pikantnosci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    też lubię mocno doprawioną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !