Sposób przygotowania

Z bułek ściąć górę, delikatnie wyjąć środek uważając, żeby nie uszkodzić skórki. Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na niewielkiej ilości oleju. Do każdej bułki włożyć po pół ząbka czosnku dowolnie pokrojonego, porcję pieczarek i wbić jajko. Oprószyć solą i pieprzem. Zapiekać przez 10-20 minut (w zależności kto jakie lubi żółtko). Posypać szczypiorkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajny przepis...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    swietny pomysł na śniadanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja

    pyszna bułeczka :) mam na taką ochotę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Smakowita bułeczka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pycha śniadanko :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !