Sposób przygotowania

Z bułeczek ściąć górę, delikatnie usunąć środek, posmarować masłem. Do bułeczek włożyć po pół ząbka czosnku pokrojonego w plasterki. Boczek pokroić w kostkę, zrumienić na suchej patelni, włożyć do bułeczek. Wierzch posypać żółtym serem. Zapiekać, aż ser się rozpuści.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    zjadłabym teraz taką:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smakowita bułeczka!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    smacznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    wygląda smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !