Sposób przygotowania

Spaghetti gotujemy al dente. Na patelni rozgrzewamy oliwę, rzucamy posiekany czosnek, podsmażamy 2-3 minuty, wybieramy czosnek. Rzucamy pokrojonego drobno kurczaka, smażymy. Gdy kurczak nie będzie surowy, dodajemy pokrojone pieczarki, smażymy jeszcze 3-4 minuty. Całość zalewamy śmietanką, dodajemy pokruszoną gorgonzolę, pokrojonego pomidora, 3 chlupnięcia maggi i szczyptę pieprzu. Gotujemy, aż sos lekko zgęstnieje, a gorgonzola się rozpuści. Dodajemy makaron, dogrzewamy. Podajemy posypane parmezanem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Pyszny obiad sie szykuje ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !