Sposób przygotowania

Natkę posiekać, a resztę składników pokroić w kosteczkę wymieszać przyprawić do smaku. Dodać do farszu rozkłócone jaja i mąkę, wymieszać. Kłaść łyżką na rozgrzany olej, smażyć na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ale super...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam takei kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    magda1976

    Mmmm, ślinka leci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !