Sposób przygotowania

Na patelni przesmażyłam cebule do zeszklenia, zalałam rosołem, dodałam musztardy (stopniowo zeby nie przedobrzyc przypadkiem), dodałam serek, rozmieszałam na jednolita mase, przyprawiłam peprzem świeżo zmielonym, dodałam kuleczki z miesa,
przykryłam i wszystko sie gotowało ok. 10 minut. Mieso pusciło do zupy swoj smak i fajny kolor, szczegolnie od papryki. Posypałam natką. Gdy zupa sie przegryzła przez noc była rewelacyjna. wchodzi na stałe.

Myśle ze z rodzajami musztard mozna kombinowac, Ale musztarda francuska powinna byc tą główną. Zupy lepiej nie solic bo musztardy sa wystarczająco słone.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo mnie zaciekawił ten przepis !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze takiej zupy to nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !