Sposób przygotowania

Pierśnik myjemy, osuszamy i mielimy w rozdrabniaczu. Doprawiamy solą i pieprzem oraz przyprawą do potraw mięsnych Fit up. Oregano drobno kroimy i mielimy w rozdrabniaczu.Mieszamy dokładnie z mięsem. Nagrzewamy patelnię grillową i formujemy równe w miarę płaskie klopsy. Smażymy z każdej strony. Na zwykłej patelni prażymy ziarna słonecznika. Klopsy podałam ze szparagami ugotowanymi na parze i posypane prażonymi ziarnami słonecznika.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bardzo lubię potrawy z grilla.Do wypróbowania.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    bardzo fajny przepis, z którego skorzystam:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    lekkie i dietetyczne a doprawić można za każdym razem nieco inaczej
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    Pyza - można dodać też trochę startego sera i podać z sosem i będą smakowały zupełnie inaczej . Pozdrawiam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    smaczności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziekuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !