Sposób przygotowania

Fasolkę umyć,odciąć końce włożyć do garbka z osoloną wodą i gotować do miękkości.
Na patelnię teflonową wsypać bułkę tartą,zarumienić ,zdjąć patelnię z ognia dodać masło i wymieszać.Odcedzoną fasolkę polać masełkiem z bułką.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ten smak .pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ją lubię:):)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    uwielbiam
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    mam chęć kupić i zrobić albo poczekam jak będzie u mamy na ogrodzie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    robiłam raz w tym roku, pycha...
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja zawsze gotuję cały gar fasolki i nigdy nie zostanie....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    uwielbiamy taką!!!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    teraz bym takiej fasolki pojadła...
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    uwielbiam taką fasolkę
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a ja znów mam na nią chęć
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super dodatek do obiadu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam :-)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    moja ulubiona wersja fasolki
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    taką wersję lubię najbardziej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !