Sposób przygotowania

Blaszkę keksówkę wykładamy pergaminem.Piekarnik rozgrzewamy do 160 stopni.Orzechy mielimy w maszynce na grubość kaszy i mieszamy je z cukrem i cynamonem.Białka ubijamy na sztywną pianą.Pianę łączymy z orzechami,wlewamy do blachy i wstawiamy do piekarnika.Pieczemy 45 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Mocno orzechowe ciasto.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    apetyczne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    musi byc smaczne, szkoda, ze nie ma zdjęcia:(
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !