Sposób przygotowania

Jajka roztrzepać, doprawić solą i pieprzem. Omlet smażyć na niewielkiej ilości oleju na małym ogniu pod przykryciem, aż jajka się zetną. Delikatnie zdjąć omlet na talerz. Na jedną połowę ułożyć pokrojone w plasterki pulpety ( np. takie, które zostały z obiadu), przykryć drugą połową. Omlet polać sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dziwne połączenie, ale na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dziwne połączenie, ale na pewno pyszne
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Podoba mi się pomysł na wykorzystanie tego, co zostało z obiadu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !