Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Omlet z pulpetami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
pulpety 2 sztuki
sos pomidorowy wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z pulpetami

Jajka roztrzepać, doprawić solą i pieprzem. Omlet smażyć na niewielkiej ilości oleju na małym ogniu pod przykryciem, aż jajka się zetną. Delikatnie zdjąć omlet na talerz. Na jedną połowę ułożyć pokrojone w plasterki pulpety ( np. takie, które zostały z obiadu), przykryć drugą połową. Omlet polać sosem pomidorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sroczka 24.01.2013 22:09
Podoba mi się pomysł na wykorzystanie tego, co zostało z obiadu.
Sylwia56
Sylwia56 22.02.2012 13:17
dziwne połączenie, ale na pewno pyszne
Sylwia56
Sylwia56 22.02.2012 13:17
dziwne połączenie, ale na pewno pyszne
GGABI 27.09.2011 15:54
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak