Sposób przygotowania

składniki: 4-5 niedużych liści sałaty
kilka liści młodej botwinki razem z łodyżkami
garść paseczków świeżego ogórka
garść listków koperku
3-4 jajeczka przepiórcze gotowane na twardo
2-3 plasterki szynki wędzonej i gotowanej; 3-4 łyżeczki sosu zmysłowego rozrobionego w/g przepisu na opakowaniu

sposób przygotowania: zieleninę opłukać, dobrze osuszyć. Sałatę porwać na mniejsze kawałki, botwinę posiekać, wiórki ogórka ścięłam przy pomocy obieraczki do jarzyn w nakładką do wiórków. Wyłożyłam składniki na talerz, dodałam posiekaną szynkę, jajeczka, polałam sosem i posypałam koperkiem. Proste, szybkie i baaaardzo smaczne!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    smaczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajna sałateczka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    prezentuje się znakomicie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    ciekawa
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    takiej nie jadłem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    ładne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Jest pięknie, wykwintnie i tak smakowicie przedstawione na zdjęciu ;). Bomba :)
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię takie sałatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawe te jajka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !