Sposób przygotowania

Sprawioną rybę - bez skóry i ości - pokrój na kawałki, włóż do wrzącego wywaru i gotuj około 30 minut. Następnie na rozgrzanym oleju zeszklij cebule pokrojone w cienkie plasterki.
Papryki umyj (oczyść z nasion) i drobno posiekaj, po czym dokładnie wymieszaj z cebulą. Teraz podlej wodą i duś wszystko razem 20 minut. Na koniec dopraw solą, pieprzem i ostrą papryką. Następnie przełóż do garnka z rybą i gotuj jeszcze 5 minut. Dodaj koncentrat pomidorowy i posiekaną natkę.gotowe danie mozna podawać z pieczywem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    rybna zupa to jest tooo
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !