Sposób przygotowania

Bekon drobno pokroić i podsmażyć na oleju, dodać mąkę
i mieszając przyrządzić rumianą zasmażkę. Wywarem z
warzyw zalać zasmażkę i zagotować. Dodać umyte,
drobno posiekane pokrzywy i gotować 10 min. Wlać
śmietanę, posolić i popieprzyć do smaku. Zupę podawać
posypaną startym serem.:)

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie jadłam takiej
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    wow! przyznam,że bym się bała :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    nie wiem czy bym zjadła
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    ooooo.... ja też bym się nie odważyła
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    to nie dla mnie,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    innteresujące
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !