Sposób przygotowania

Palmę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać jajko, żółtko i sól. Wymieszać. Dodać obie mąki, proszek do pieczenia i esencję. Ciasto przełożyć do wysmarowanej formy w kształcie baranka (15x20 cm). Piec ok.35 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Uwielbiam piec takie baranki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    śliczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    norma;lnie fach w ręku. ja w plastyki byłem noga :(
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Mistrzostwo świata !
  • 0
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    przepis na czasie,niedlugo wykorzystam pomysł:-)
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Jaki uroczy. Prawdziwa smaczna ozdoba stołu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    ale piękny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !