Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zimne zakąski z rybą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sałata
sok cytrynowy
woda
sól
pieprz
olej
pieczarki marynowane
pomidor
szczypiorek
jajko ugotowane na twardo
szparagi białe (konserwowe)

Przepis i sposób przygotowania na: Zimne zakąski z rybą

Rybę bez ości pokroić na kawałki, pomidory także.Zalewę przyrządzić z soku cytrynowego , stopniowo mieszając dodawać wodę, sól, pieprz i olej .Odsączyć wodę z pieczarek, pokroić je na cienkie plasterki, podsmażyć.Na sałacie położyć kawałki ryby, pieczarki, pomidory, szparagi.Wszystko zalać marynatą.Jajka położyć na końcu .Wszystko posypać szczypiorkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak